УКР РУС

Гвардіола хотів Роналду, а португалець не думав про Манчестер Юнайтед: деталі саги з несподіваним поворотом

9 вересня 2021 Читать на русском

Кріштіану Роналду прагнув покинути Ювентус та перебратись на Туманний Альбіон у Манчестер Сіті. Втім, в останній момент ситуація кардинально змінилась.

Із самого початку футболіст і його агент Жорже Мендеш вели перемовини лише з "містянами". Хосеп Гвардіола особисто хотів бачити португальця, адже був переконаний, що Роналду забиватиме понад 40 м'ячів за сезон, повідомляє журналіст BBC Гільєм Балаге.

Роналду: Я буду тиснути на Сульшера, щоб він поставив мене у стартовий склад

Для такого гучного трансферу Ман Сіті треба було продати когось із атакувальної ланки, але справжніх претендентів на Стерлінга, Жезуса чи Сілву не було. Через це Мендеш розпочав роботу над пошуком запасного варіанту. Саме тут на авансцену вийшов Манчестер Юнайтед.

"Червоні дияволи" не думали про підписання Кріштіану, але коли дізнались про варіант з можливим переходом, вирішили, що він має повернутись на Олд Траффорд. МЮ одразу переплюнув Сіті за запропонованою зарплатнею, а Ювентус погодився на трансфер за 15+8 мільйонів євро.

"Я вдома": Роналду ступив на Олд Траффорд вперше після трансферу

36-річний нападник навіть тоді все ж вагався щодо доцільності повернення в Юнайтед, але дуже хотів піти з Ювентуса. Розуміючи, що перехід в Сіті може не відбутись, він і його агент все ж погодились на пропозицію "червоних дияволів".

Нагадаємо, Кріштіану Роналду вже виступав за МЮ у 2003-2009 роках. Найближчий матч Манчестер проведе на Олд Траффорд 11 вересня проти Ньюкасла. Очікується, що саме у цьому поєдинку португалець зможе дебютувати.

Роналду – шанс МЮ на миттєвий успіх, але камбек може нівелювати роботу Сульшера і стати проблемою для Погба