УКР РУС

Гравців Динамо Київ – 0, гравців Динамо Бухарест – 1: "шахтарівські серця" в огляді соцмереж після матчу Україна – Литва

12 жовтня 2019 Читать на русском

Збірна України здобула переконливу перемогу над Литвою у матчі 6-го туру відбору на Євро-2020 (2:0). До виконання головної цілі залишилось зробити один маленький крок.

Команда Шевченка обіграла балтійців завдяки розкішному дублю хавбека Аталанти Руслана Маліновського, який впритул наблизив "синьо-жовтих" до фінальної стадії Євро-2020. Ми гарантовано вийдемо на турнір, виконавши завдання мінімум у матчі проти Португалії – вистачить одного очка. Футболісти і фанати святкували після Литви тріумфальними постами у соціальних мережах. Добра порція компліментів дісталась, зокрема, Дзідзьо, який підкорив харківську публіку чудовим виконанням національного гімну. Проте не обійшлось без неприємних нюансів... пов'язаних з київським Динамо.

Україна – Литва: ми однією ногою на Євро-2020, Маліновський – космос, Соболь скористався шансом, а Ярмоленко зараз чужий

Віктор Вацко був вражений вокалом "мегапопулярного": Нарешті я почув артиста, який дуже-дуже сильно виконав гімн України перед матчем збірної. Я б навіть сказав, найкраще в історії! Браво, Дзідзьо!".

Шеф-редактор "Футбол 24" Олег Бабій також нахвалював артиста: "Дзідзю – респект за Гімн. Це було сильно".

Натомість автор проекту "Бомбардир" Роман Бебех відзначає широке представництво донецького Шахтаря у складі команди Шевченка: "Стартовий склад збірної – майже всі "шахтарівські серця". Цей термін буде використовуватись?".

Коментатор Megogo Вадим Скічко нарахував аж одного представника Динамо у стартових одинадцятках, щоправда – не нашого Динамо:

"Стартові склади матчу Україна – Литва:

Гравців Динамо Київ: 0

Гравців Динамо Бухарест: 1".

Спокуслива телеведуча Олександра Лобода надихала "синьо-жовтих" на перемогу класним фото з національним прапором. Ми просто не могли залишити цього без уваги.

Журналіст Євген Зінченко вітає з чудовим результатом, але сподівається, що підопічні Шевченка зберегли сили на Португалію.

Прес-аташе тренера збірної України Микола Васильков розповідає про "бенефіс Шеви на Металісті".

П'ятий президент України Петро Порошенко надсилає "щирі вітання зірковій команді Андрія Шевченка".

Футбольний блогер Михайло Смоловой тролить коментатора через гравців Шахтаря, які складають кістяк нашої команди.

"Брутальний футбол" показав, як Дзідзьо опинився з мікрофоном на ОСК Металіст.

Наші зіркові хавбеки Олександр Зінченко та Євген Коноплянка "запалили" у Інстаграм.

Шахтар та Динамо також привітали національну команду. Твіттер "гірників" виявився більш емоційним, ніж Інстаграм київського клубу.

І ще трішки голосу народу....

Португалія – Люксембург: CR700 залякує Україну, партнер Зінченка забиває на 3 очки, динамівець не страхує одноклубників