УКР РУС

Гравці збірної України не святкували перемогу над Боснією – Караваєв назвав причину

25 березня 18:14 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Захисник збірної України Олександр Караваєв розповів, як гравці сприйняли важку перемогу над Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору до Євро-2024.

"Чому не було якихось особливих емоцій? Тому що всі розуміють, який великий потенціал у нашої команди, як ми можемо грати. Чесно кажучи, не зіграли на тому рівні, на якому можемо зіграти. Наприклад, та ж гра з Італією, з Англією. Зовсім інші були ігри.

Україна – Ісландія: суперкомп'ютер назвав найімовірніший результат вирішального матчу відбору на Євро-2024

У роздягальні спочатку тренер сказав свої емоції. Він більше подякував за результат гри, що грали до останньої секунди та вирвали перемогу, а вже все залишив на після гри, щоб розібрати. І потім він уже вийшов, може, на прес-конференцію.

Ми залишилися командою та вже між собою поговорили, що і як, що ми повинні кожен спочатку розібратися в собі, розібрати свою гру і вже на наступну гру зовсім по-іншому все сприймати, тому що це реально вже буде остання гра, там не можна робити помилок", – поділився Караваєв на YouTube-каналі Трендець.

Нагадаємо, збірна України у вольовому стилі перемогла Боснію і Герцеговину (2:1). Роман Яремчук вийшов на поле наприкінці гри та встиг відзначитись голом та асистом.

Україна – Ісландія: прогноз на матч плей-офф за Євро-2024 – залишився останній крок