УКР РУС

Гравці та тренери Динамо здали тести на коронавірус – відомі результати

10 травня 2020 Читать на русском

"Біло-сині" готові розпочати тренувальний процес перед рестартом сезону.

У зв'язку з першим етапом послаблення карантинних заходів, прийнятих Кабміном, вже з 11 травня професіональним командам дозволяється приступити до тренувань з умовою обов'язкового дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

Нагорняк назвав найбільшу проблему для відновлення сезону

Як наслідок, гравці київського Динамо, які поки підтримують форму індивідуально, готуючись до відновлення повноцінного тренувального процесу, здали тести на COVID-19. Результати тестів у всіх негативні, всі здорові та готові приступити до командних тренувань.

"Протягом двох днів гравці, тренерський штаб та обслуговуючий персонал команди здали ПЛР-тести на коронавірус. Сумарно 60 тестів. Ми отримали результати, всі вони негативні. Надалі ми будемо дотримуватися регламенту щодо цього питання, який має затвердити Асоціація футболу України. Ймовірно, ПЛР-тести будуть проводитися безпосередньо перед кожним матчем", – повідомив лікар першої команди Андрій Шморгун офіційному сайту Динамо.

До слова, генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін виступив з ідеєю дограти сезон в УПЛ у двох містах, аби зменшити витрати клубів на перельоти.

Бундесліга вчить Європу виходити з карантину – як відновити сезон з хворими футболістами та на фоні скандалів