УКР РУС

"Грати, насолоджуватися і страждати": Марселіно озвучив план на фінал Кубка Іспанії проти Барселони

17 квітня 2021 Читать на русском

Керманич Атлетіка Марселіно заряджає підопічних на двобій з Барселоною за трофей.

"Потрібно виступити на найвищому рівні, тому що тільки так ви можете виграти фінал. Барселона – фаворит, але ми в змозі протистояти цьому. Нам не потрібно думати про результат, щоб досягти максимальної продуктивності. Я наче заряджена рушниця, і мої гравці виглядають так само.

Куман розповів про стан Мессі та Піке напередодні фіналу Кубка Іспанії – ситуації у зірок різні

Ми впевнені, що знайшли причину поразки від Сосьєдада (0:1) у попередньому фіналі. На плечах наших гравців був величезний тягар, але я переконаний, що цього разу він не вплине. Тепер у нас є 90 хвилин проти чудової команди, яка звикла перемагати в фіналах. Але це не позбавляє нас мрій про Кубок у Більбао. Ми повинні грати, насолоджуватися і страждати. Неможливо перемогти Барселону без страждань", – наводить слова Марселіно Marca.

Нагадаємо, фінал Кубка Іспанії Атлетік – Барселона відбудеться сьогодні, 17 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:30. Цікаво, що для баскського клубу це буде другий шанс здобути трофей за останні два тижні – третього квітня "леви" поступилися Реал Сосьєдаду в перенесеному фіналі 2020 року.

"Агонія серед жорстокого шторму": Зідан виграв дуель стилів, Барселона жадає скандалу – або Чому всі скаржаться на все