УКР РУС

Головні новини футболу 2 вересня: Динамо програло Карпатам, Хацкевич на межі відставки

3 вересня 2018 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 2 вересня.

УПЛ

Львівські Карпати у меншості перемогли Динамо на виїзді. Дубль оформив Мар'ян Швед – відео голів та огляд матчу. Головний тренер киян натякнув на відставку – післяматчева прес-конференція Олександра Хацкевича.

Натомість Зоря на виїзді знищила Арсенал-Київ. Керманич луганців Юрій Вернидуб, заявив, що не прагне в Динамо.

Олександрія оформила нічию зі Львовом, відігравши два голи. Донецький Олімпік на виїзді переміг Десну. Це дозволило перервати 7-матчеву серію без перемог у гостях.

Українці за кордоном

Німецький Шальке з Коноплянкою поступився Герті вдома. Українець зірвав небезпечну атаку і був вилучений з поля наприкінці матчу.

Бельгійський Андерлехт з Макаренком на останній хвилині втратив перемогу над Антверпеном. Руслан Маліновський забив черговий гол за Генк і отримав вилучення, команда розписала результативну мирову з Кортрейком.

Угорський Ференцварош Реброва втратив перемогу над Відеотоном. А Роман Зозуля голом допоміг Альбасете розгромити Кордобу.

Інші топ-події

Оборонець Луго Василь Кравець довикликаний у збірну України на матчі Ліги націй.

В Англії Манчестер Юнайтед впевнено обіграв Бернлі, а Тоттенхем несподівано поступився Уотфорду. Лондонський Арсенал вирвав перемогу в Кардіффа на виїзді.

Іспанська Барселона розтрощила Уеску в надрезультативному матчі, а в Італії Сампдорія розгромила Наполі Карло Анчелотті.