УКР РУС

Головні новини 22 червня: Євро-2020 з новими учасниками плей-офф, реакція на фіаско України, трансфери Динамо і Шахтаря

23 червня 2021 Читать на русском

"Футбол 24" презентує дайджест головних новин за 22 червня.

Євро-2020

У групі D Хорватія завдяки генію Модріча дотиснула Шотландію і прорвалася в плей-офф Євро-2020 – відеоогляд перестрілки на Хемпден Парк.

Тим часом Англія вийшла в 1/8 фіналу, перегравши Чехію у черговому понурому матчі – відео гола та огляд матчу за лідерство в квартеті.

Україна – Австрія

"України не існувало на полі. Тепер можна забутися в полонезі!" – австрійські ЗМІ репетують про легку казку на Євро-2020. "Хотілось більшого": що спричинило фіаско України з "міні-збірною Німеччини", або Хто вожак у зграї Шевченка.

Винен не тільки Шевченко: тіньовий антигерой збірної України, про якого всі забули, і мораль від Блохіна. Що потрібно Україні для виходу до плей-офф Євро-2020 – Шевченко може виграти від поразки, всі розклади.

Трансфери

Донецький Шахтар оголосив про підписання Марлона з італійського Сассуоло. Київське Динамо офіційно відпустило Дуелунда в Нідерланди.

Міланський Інтер оголосив про підписання Чалханоглу вільним агентом. Натомість Ліонель Мессі залишиться у Барселоні ще мінімум на сезон.

Англійський Манчестер Сіті скептично оцінює шанси підписати Кейна вже влітку, але не відмовляється від наміру. Серхіо Рамос повідомив гравцям Реала про свій перехід у ПСЖ.