УКР РУС

Гент – Динамо: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу

24 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу підвів підсумки протистояння у першому матчі кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти бельгійського Гента (2:1).

"Як я й казав раніше, головне у цій грі – результат, і ним я дуже задоволений. Другий тайм дався нам краще. Попереду у нас ще гра-відповідь, і ми маємо вже починати готуватися до неї.

Гент – Динамо – 1:2 – відео голів та огляд матчу

Сьогодні ми почали дуже добре, забили швидкий м'яч, і я сподівався, що нам вдасться забити і другий, і третій гол. Але, на жаль, ми втратили нитки гри, і суперники, спіймавши кураж, створили тиск на наших захисників та заробили стандарт, з якого й відігралися у першому таймі.

Гра була швидкою, в тому числі через те, що поле було слизьким, було багато контактної боротьби, тому я вирішив нічого не змінювати у перерві, а зробити заміни в другому таймі, оскільки дуже важко входити в таку гру", – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, Динамо у першому поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2020/21 на виїзді здолало Гент 2:1 і вже 29 вересня чекатиме підопічних Віма Де Декера у матчі-відповіді у Києві.

Гент – Динамо: Київ наближає камбек в ЛЧ – жах українських "буйволів", парадоксальні герої та єдина загроза для Луческу