УКР РУС

Гармаш, Сидорчук і Шапаренко – не для Динамо, – Сабо

1 червня 2019 Читать на русском

Колишній тренер Динамо Йожеф Сабо поділився думкою, кого киянам потрібно підписати в літнє трансферне вікно.

"Керівництво клубу повинно мати мільйони для придбання дійсно хорошого гравця. Я проти підписання вільних агентів – і там не підійшов, і там, а Динамо бере. Це вже другий чи третій сорт. Потрібно бути уважними. Це ж Динамо, як-не-як.

Динамо підпише ганського хавбека Кадірі, – ЗМІ

Для початку, киянам потрібен кваліфікований опорний півзахисник, який уміє відбирати і починати атаку, який грамотно бачить поле і мало помиляється. Вік – до 25 років. Такі гравці є, але потрібні гроші. Ще обов'язково потрібен забивний форвард. Без нього ніяк.

Чи можливо знайти таких гравців в УПЛ? Так, але я не буду називати імен, щоб когось не образити. І в нашому чемпіонаті, і в Європі, є гідні українські футболісти на цю позицію. Селекція в Динамо працює – вони повинні когось підшукати. Головне – не купувати відіграних футболістів і не приймати вільних агентів.

Розмова Хацкевича та Суркіса відбудеться не раніше наступного тижня, – ЗМІ

Є в Динамо і молодь. Але подивіться, що сталося з Гармашем – він провалився, зовсім немає його. Сидорчук в запасі сидить. Шапаренко не росте. Мені здається, що вони не для Динамо.

Два роки тому, говорили, що Шепелєв – класний гравець, але він теж не росте. Середня лінія постійно провалюється і нікому починати атаку, змушені відбиватися", – поділився Сабо в інтерв'ю dynamo.kiev.ua.

Олександрія – Динамо: кияни у меншості перемогли суперника завдяки генію Циганкова, видовищна крапка УПЛ сезону 2018/19