УКР РУС

Емполі без Коваленка здолав Монцу завдяки хет-трику Журковскі – тосканці перервали 8-матчеву безвиграшну серіюbomb

21 січня 17:53 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

В рамках програми дня у 21-му турі Серії А 2023/24 було проведено декілька матчів. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2023/24, 21-й тур

Фрозіноне – Кальярі – 3:1

Голи: Маццітеллі, 64, Суле, 75, Кайо Жорже, 90+5 – Сулемана, 26

Емполі – Монца – 3:0

Голи: Журковскі, 12, 38, 73

Меньян пояснив, чому пішов з поля через расистів – лідер Мілана вимагає жорсткого покарання для невігласів

Фрозіноне перервав 7-матчеву безвиграшну серію та 5-матчеву серію поразок у Серії А, здолавши Кальярі вдома. Перемога виявилась вольовою – на гол Сулемани, пропущений в першому таймі, господарі відповіли влучними пострілами Маццітеллі та Суле в середині другого. 2:1! Щоправда, у компенсований час сардинці могли відігратись зусиллями Паволетті, якому вдалося замкнути подачу з кутового – його удар з кількох метрів парирував голкіпер.

За марнотратство гості були покарані голом у виконанні Кайо Жорже. 3:1. Саме з цим рахунком матч і добіг кінця. Фрозіноне відірвався від зони вильоту на 5 очок, в той час як Кальярі тримається на дистанції в 1 заліковий бал.

Емполі нарешті відштовхнувся від дна і здобув першу перемогу в останніх 9 матчах. Жертвою тосканців стала Монца. Долю зустрічі вирішив Шимон Журковсі, який записав до свого доробку хет-трик – поляк оформив дубль у першому таймі і добив суперника по перерві. Український півзахисник Віктор Коваленко не потрапив навіть у заявку, оскільки продовжує відновлюватись після травми.

Перемога принесла Емполі 16 очок і залишила на передостанній сходинці турнірної таблиці Серії А, однак тепер вихід з зони вильоту не виглядає так безнадійно. Монца з 25-ма пунктами залишилась одинадцятою.

Образа на Марадону, кава з Гонгадзе, рабське нутро Кличка – інтерв'ю з тенором-універсалом "Піккардійської терції"