УКР РУС

Французького вболівальника оштрафували на значну суму за спробу зробити селфі з Мбаппе

19 вересня 2019 Читать на русском

Шанувальника нападника ПСЖ Киліана Мбаппе засудили до штрафу за те, що він вийшов на поле стадіону, щоб сфотографуватися з кумиром.

Інцидент стався 31 березня. Вболівальник вибрався на газон в доданий час до першого тайму матчу Тулузи та ПСЖ. Гру довелося на кілька хвилин перервати. Фанат потім пояснив, що хотів зробити селфі з Мбаппе. За його словами, на газон він переліз з трибуни після того, як почув свисток арбітра і вирішив, що він означав кінець тайму. Порушника швидко упіймали співробітники охорони.

Мбаппе перейде в Реал: мадридці узгодили з ПСЖ шалену суму трансферу, – ЗМІ

Вчора,18 вересня, суд у Тулузі зобов'язав фаната виплатити 1500 євро штрафу і заборонив йому з'являтися на стадіонах протягом 6 місяців. Спочатку прокурор просив оштрафувати порушника порядку на 500 євро і заборонити йому походи на стадіон на рік. Агентство France-Presse зазначає, що найважче покарання, яке могло загрожувати любителю футболу, – 15 тисяч штрафу та рік в'язниці.

Адвокат вболівальника Матьє Пете розповів, що зробити фото з кумиром його підзахисному вдалося, однак його мобільний телефон вилучили під час затримання.

ПСЖ – Реал: проект Зідана на межі краху, королівський матч Ді Марії та його свити і провал Куртуа

Нагадаємо, матч ПСЖ і Тулузи закінчився перемогою парижан з рахунком 1:0. На 74-й хвилині м'яч у ворота суперників забив саме Кіліан Мбаппе.