УКР РУС

Франція – Україна: Ващук назвав причини героїчної нічиєї у відборі до ЧС-2022

25 березня 2021 Читать на русском

Колишній захисник Динамо та збірної України Владислав Ващук прокоментував результат зустрічі команди Шевченка з чинними чемпіонами світу.

"Збірна України тактично обіграла Францію. Простежується поліпшення гри "синьо-жовтих" завдяки роботі тренерського штабу Шевченка. Наші переграли французів. Те, що планував Дешам, українці не дали зробити французам. Україна не банально була готова до Франції, а підготувалася з усією серйозністю. Хлопці витримали і закономірно зіграли внічию в Парижі. Так, ми забили після автоголу. Але і французи могли не забити той м'яч.

Франція – Україна: арбітр матчу попросив вибачення у Шевченка за гол Грізманна

В цілому ця збірна заслужила навіть більшого. Бо раніше, навпаки, було часто так, що ми грали з якимись суперниками і нам забивали після якихось рикошетів. Але і нам же має колись пощастити. Так, не все у збірної України виходило, але в цілому команда зараз на хорошому ходу. Команда молода, здатна давати результат, тактично грамотно грає, виконує установу тренера, не грає в анархію", – поділився Ващук в інтерв'ю meta-ratings.

Нагадаємо, українці на виїзді розписали бойову нічию з чинним чемпіоном світу. Вже 28 березня на "синьо-жовтих" очікує другий поєдинок кваліфікації ЧС-2022 проти Фінляндії.

Франція – Україна: прекрасний старт відбору, (не)дивна схема, тотальний прагматизм Шеви та бліді копії чемпіонів світу