УКР РУС

Екс-президент Барселони поскаржився на байдужість футболістів – ніхто не провідав його під арештом

4 травня 2020 Читать на русском

Колишній президент каталонського клубу Сандро Росель дав перше велике інтерв'ю після виходу з ув'язнення.

"Моя справа не була помилкою судді. Це була змова. У Каталонії сформувалася така ситуація, що кожен каталонець – злочинець.

Хто провідав під арештом? Приходив Бартомеу, хотів прийти Роналдінью, але я сказав йому не робити цього. Наскільки я пам'ятаю, жоден гравець не зв'язався з моєю сім'єю після того, як відкрили справу.

Від Роналду до Мессі – Барселона знайшла ідеальне підсилення, яке втратила кілька років тому

Це сутність кожного професіонального футболіста. Вони живуть у відособленій бульбашці. Якщо проблема не стосується м'яча, їм все одно.

Іноді я думаю: чому я втрапив у таку халепу? Поки не став президентом Барселони, проти мене не було відкрито жодного розслідування. Після того, як я отримав цю посаду, на мене завели 72 справи", – цитує слова Роселя в інтерв'ю La Sexta видання Marca.

Нагадаємо, що Сандро Росель звинувачувався у відмивання грошей. Однак жодних доказів протизаконної діяльності Роселя знайдено не було, і колишнього президента "блаугранас" було виправдано. Він провів у СІЗО 643 дні.

Сандро Росель був очільником Барселони з 2010 по 2014 роки, покинувши посаду через "справу Неймара". У 2016 році звинувачення щодо незаконного придбання бразильця з функціонера були зняті.

Ножі наголо: Барселона тріщить по швах – масові відставки, жахливі звинувачення і декілька підозрюваних