УКР РУС

Екс-півзахисник Андерлехта поставив під сумнів перспективи Кухаревича в основі бельгійського клубу

19 грудня 2020 Читать на русском

Колишній футболіст Андерлехта Олександр Яковенко висловився щодо ймовірного переходу в бельгійський клуб молодого таланта львівського Руха Миколи Кухаревича.

"Я чув, що Рух в основному зосередитися на хорошому відсотку від перепродажу Кухаревича. Він заграв в команді, тому що двоє інших нападників були відсутні. Інтерес до Кухаревич проявляло і київське Динамо, тому Андерлехт намагався діяти так швидко. "Пурпурно-білі" навіть відправляли до Львова свого юриста.

Кухаревич вже позує у формі Андерлехта – форвард Руха зустрівся з Яремчуком у Бельгії

Кухаревич рухливий і швидкий, незважаючи на свій зріст у 193 сантиметри. Це, звичайно, непогане поєднання якостей. Але різниця полягає в досвіді. Микола на даний момент не готовий до першої команди Андерлехта. Йому ще потрібен досвід. На початку наступного сезону йому виповниться двадцять років, але на його рахунку вже є матчі в українській Прем'єр-лізі. Скажімо так, його потенціал, безумовно, цікавий, але не чекайте, що в наступному сезоні він заб'є п'ятнадцять голів", – сказав Яковенко у коментарі виданню Voetbalprimeur.be.

Нагадаємо, Кухаревич пройшов медичний огляд в Андерлехті, але договір про його перехід між клубами поки не було підписано.

Відмінний варіант за невеликі гроші – у Бельгії оцінили перспективи Кухаревича, якого вважають "новим Яремчуком"