УКР РУС

Екс-хавбек Ювентуса Мареска може очолити Селтік

8 березня 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник туринського Ювентуса, Фіорентини, іспанської Севільї і низки інших команд Енцо Мареска став основним претендентом на посаду головного тренера шотландського Селтіка.

41-річний італієць – перший вибір керівництва "кельтів" на вакантну посаду, стверджує журналіст Ніколо Скіра в своєму твіттері.

Джеррард зробив Рейнджерс чемпіоном – легендарний клуб чекав на титул 10 років

Мареска звернув на себе увагу роботою із командою U-23 Манчестер Сіті. Дубль "містян" під його керівництвом впевнено лідирує у турнірі резервних команд, випереджаючи Блекберн U-23 на 5 очок за сім турів до кінця першості.

Раніше чемпіон Італії-2002 і дворазовий переможець Кубка УЄФА із Севільєю працював асистентом головного тренера в Асколі та тій же Севільї, а також входив до тренерського штабу Мануеля Пеллегріні у Вест Хемі.

Два тижні тому Селтік звільнив Ніла Леннона з посади головного тренера через провальний сезон 2020/21. Шотландський гранд достроково програв чемпіонські перегони Рейнджерс і ганебно вилетів із єврокубків.

Барселона "виграла" дербі Мадрида, Баварія прибила Дортмунд, Сульшер шокував Пепа і перевершив Фергюсона – огляд вікенду