УКР РУС

Екс-голкіпер збірної України близький до завершення кар'єри – його не взяли на збори у Туреччинуbomb

29 січня 10:10 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Український воротар Юрій Паньків роздумує над одним з найважливіших рішень у своєму житті.

Воротар Руха Юрій Паньків близький до завершення професійних виступів, повідомляє Sport.ua.

Рух хоче повернути з Європи вихованця Шахтаря – захисник вже зіграв за львів'ян у спарингу

39-річний футболіст не потрапив у когорту футболістів, яких Віталій Пономарьов взяв з собою на збори у Туреччину та зараз перебуває у Львові.

За інформацією джерела, у клубі було вирішено робити ставку на молодих кіперів – разом із Дмитром Ледвієм та Юрієм-Володимиром Геретою із першою командою працює 18-річний Святослав Ванівський. Зазначається, що у разі завершення кар'єри Паньківу запропонують роботу у структурі львівського клубу. До слова, його контракт з Рухом чинний до 30 червня 2024 року.

Нагадаємо, Юрій – вихованець Карпат. Виступав також за бурштинський Енергетик, стрийську Скалу, Львів, Десну, тернопільську Ниву, Олександрію, київський Арсенал, донецький Металург та кам'янську Сталь. У поточному сезоні не провів за головну команду Руха жодного матчу. Викликався у збірну України, але так і не дебютував за національну команду. Влітку 2023 року розпочав навчання на здобуття ліцензії тренера категорії В.

Шахтар випереджає Динамо у 2,5 раза, Полісся та Оболонь набирають популярність – рейтинг приросту підписників клубів УПЛ