УКР РУС

Дзюба: Після слів "Слава Україні" хотів вбити Віду в землю

23 липня 2018 Читать на русском

Форвард збірної Росії Артем Дзюба розповів про свою реакцію на вчинок Домагоя Віди та Огнєна Вукоєвіча після матчу 1/4 фіналу чемпіонату світу-2018.

За словами Дзюби, йому не надто сподобалась фраза "Слава Україні", яку сказали хорвати після поєдинку з Росією у чвертьфіналі ЧС-2018.

Росія – Хорватія: як росіяни двічі зганьбились теорією змови щодо екс-динамівця Віди на ЧС-2018

"З одного боку, хорвати своєю впертістю завоювали мої симпатії. Проте після слів Віди та Вукоєвіча... Їх виступ дуже сильно нас розлютив ще в автобусі. Перша реакція – хотілося вийти і вбити Віду в землю. Але потім охололи трохи. Потім він приніс вибачення, так що злості на нього не тримаю. Він не знає, що творить.

А перед фіналом був спокійний – хто переможе, той переможе. Але хорвати викликали симпатію", – цитує Дзюбу офіційний сайт Зеніта.

Нагадаємо, Хорватія вибила Росію в серії післяматчевих пенальті в 1/4 фіналу Мундіалю. Після поєдинку Віда та Вукоєвіч присвятили перемогу, зокрема, і українцям. Це викликало шквал критики в російському інформаційному просторі, ФІФА попередила Віду за "Слава Україні", а Вукоєвіч був виключений зі збірної Хорватії на ЧС-2018 через появу вірусного відео.