УКР РУС

Джеко знайшов причину поразки Боснії від України у плей-офф відбору на Євро-2024, натякнувши на завершення кар'єри

22 березня 09:36 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

Форвард Фенербахче та збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко розчарований втратою перемоги над "синьо-жовтими" на останніх хвилинах матчу.

"Сумно, що ми пропустили гол у контратаці, яка є їхньою найкращою зброєю і якої ми уникали всю гру. Хлопці зробили все, що могли. Ви бачили, що на 60-й та 70-й хвилині у них були судоми, це показує, що хлопці виклалися більше, ніж могли, і я вважаю, що ми заслуговували набагато більше.

Тренер Боснії – про поразку від України: "Я відчуваю певне задоволення"

Ми справді зробили все, що могли, підготувалися та зіграли одну з найкращих ігор. Молодих гравців багато, думаю, втома теж зіграла свою роль, але ці хлопці мають майбутнє. Якщо вони продовжать у тому ж дусі, може бути набагато краще.

Не знаю, чи гратиму я в Лізі націй, не хотів би нічого говорити на гарячу голову, тому що після відмінних 85 хвилин ми всі несподівано засмучені", – цитує Джеко офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, Едін вивів боснійців на поле у статусі капітана і відіграв увесь матч. Його команда вигравала до 85-ї хвилини, однак вихід Романа Яремчука перевернув все з ніг на голову – український форвард Валенсії спочатку забив сам, а згодом асистував Артему Довбику.

"Усі ми сьогодні трохи П'янич": Ребров дратував, Ющенко у секторі, хлопчики ставали чоловіками – більше так не треба