УКР РУС

Дуелунд озвучив ціль Динамо на старті сезону

31 липня 2020 Читать на русском

Півзахисник київського Динамо Міккел Дуелунд поділився враженнями від літньої відпустки та розповів про перші плани команди на сезон під керівництвом нового тренерського штабу.

"Я був у Данії, у своєму рідному Орхусі, провідував батьків, сестру, друзів – усю сім'ю. Я навіть не думав про відпочинок десь на курорті. Важливо було перезавантажитися ментально, набратися нових сил і відвідати близьких. Із пандемією у нашій країні все більш-менш під контролем. Найближчим часом деякі обмеження збираються послабити.

"Його слухатимуться всі": Дуелунд – про авторитет і кругозір Луческу

Звісно, перший матч – чудова можливість почати втілювати задумане з новим тренерським штабом! До того ж ми є чинними володарями Суперкубка і тепер повинні захистити цей титул. В принципі, ми звикли щороку грати з Шахтарем за трофей на самому початку сезону. Це непогана мотивація підготуватися до перших ігор якнайкраще. Зараз на це є 20-25 днів, після яких ми повинні будемо показати, якого прогресу ми досягли за цей короткий термін. Це буде першою хорошою перевіркою для нас", – цитує хавбека офіційний сайт клубу.

Нагадаємо, що напередодні Мірча Луческу провів перше тренування в Динамо. У занятті взяли участь 22 польові гравці та четверо голкіперів. Зокрема, займалися з першою командою тріо виконавців, яке провело минулий сезон в оренді – Тимчик, Алібеков, Лєднєв.

"Я зателефонував президенту Шахтаря": про що говорив Луческу на презентації в Динамо