УКР РУС

"Другий гол – це взагалі не пенальті": Роджерс "наїхав" на арбітра, який раніше розлютив Клоппа

26 грудня 2021 Читать на русском

Наставник Лестера Брендан Роджерс назвав суддівство одним з факторів, які вплинули на результат матчу проти Манчестер Сіті (3:6).

"Вочевидь, хороший початок нам не вдався. Ви очікуєте, що зіткнетеся з цим проти такого суперника. Другий гол – це взагалі не пенальті. Це так неприємно. Сьогодні Пол Тірні працював на VAR. Упродовж останніх тижнів він дозволяв кілька грубих контактів, а тепер вирішив, що це пенальті. Ляпорт сам впав.

Манчестер Сіті – Лестер – 6:3 – відео голів та огляд матчу

Не треба дивитись лише на те, що ми програвали 0:4 на 25-й хвилині. У нас було вісім ударів у першому таймі, статистика виглядала досить близько.

У перерві ми запитали гравців – чи можемо ми виграти у другому таймі, чи можемо стати ближче до них? Найважливішим фактором було збереження фізичної та моральної стійкості. Але хлопці ніколи не миряться з поразкою. Рахунок 4:0 на виїзді, коли всі проти нас. Було легко опустити руки, але вони цього не зробили. Після 3:4 ми знову пропустили зі стандарту. У нас було два великі шанси при 5:3. Друга половина була дуже обнадійливою, тому ми не надто раді поразці", – цитує Роджерса ВВС.

Манчестер Сіті переграв Лестер у фантастичній перестрілці з дев'ятьма голами – Зінченко провів повний матч