УКР РУС

Дрогба оформив хет-трик, Насрі шокував зайвою вагою, а Шейру зачарував: яким був благодійний матч Марселя

14 жовтня 2021 Читать на русском

Французький Марсель разом із ЮНІСЕФ і фондом Дідьє Дрогба влаштували благодійний поєдинок, який подарував чимало ефектних моментів за участю легенд.

Напередодні, 13 жовтня, відбувся "Матч Героїв" між легендами Марселя та командою ЮНІСЕФ, яка складалась з екс-футболістів. Перемогу з рахунком 7:4 здобули "олімпійці", а організатори перечислили у благодійний фонд по тисячі євро за кожен гол та виручені кошти за квитки.

"Не міг залишитись осторонь": Срна – про благодійний матч між збірними Хорватії та Словенії

У самій зустрічі брали участь Робер Пірес, Джібріль Сіссе, Єнс Леманн, Гаїска Мендьєта та інші. Втім, найперше варто відзначити Саміра Насрі і його зайву вагу. Екс-зірка Манчестер Сіті і збірної Франції лише два тижні тому оголосив про завершення кар'єри, але фізична форма вразила.

Один із організаторів поєдинку та легенда Челсі Дідьє Дрогба долучився до перемоги Марселя. Відомий екс-форвард записав до свого активу хет-трик і повторив фірмове святкування.

Підсумувати товариське протистояння можна шедевром колишньої знаменитості Ліги 1 Бенуа Шейру: зміщення у центр і невимушений удар за комірець голкіперу. Красиво! Як і вчинок, яким відзначились організатори матчу.

"Погоджуюсь бігати, коли Мессі ходить пішки": Мбаппе – про нову ієрархію в ПСЖ, конфлікт з Неймаром і трансфер в Реал