УКР РУС

Довбик став головною ціллю для чинного чемпіона Туреччини

23 квітня 2023 Читать на русском

Форвард збірної України Артем Довбик вже влітку може перебратися до турецької Суперліги.

Нападник СК Дніпро-1 Артем Довбик знову зацікавив Трабзонспор, повідомляє Karadeniz Gazetesi.

"Все тільки починається": Довбик – про шанси СК Дніпро-1 на чемпіонство після поразки Зорі

"Бордово-сині" раніше вже намагались підписати українського футболіста, однак переговори завершувались невдачею. За інформацією джерела, після нещодавньої поразки від Сівасспора (1:4) новоспечений наставник Ненад Б'єліца мав серйозну розмову з босами клубу, під час якої обговорив варіанти підсилення складу на наступний сезон.

Було визначено три пріоритетні кандидатури. Першим у шорт-листі Трабзонспора став Артем Довбик. Також хорватський фахівець хотів би бачити у своїй команді словенського півзахисника Міху Зайца і воротаря Бешикташа Ерсіна Дестаноглу.

У турецькому клубі сподіваються, що цього разу домовитись буде легше, адже контракт українця з СК Дніпро-1 спливає 31 грудня 2023 року.

Нагадаємо, у поточному сезоні Довбик провів за дніпрян 29 матчів у всіх турнірах, в яких забив 23 голи і віддав 5 асистів. Форвард з 18-ма голами лідирує у гонитві бомбардирів УПЛ. Transfermarkt оцінює його в 11 млн євро.

До слова, чинний чемпіон Туреччини після 29-ти турів йде у турнірній таблиці п'ятим і відстає від лідера – Галатасарая – на 21 очко.

Костишин асистом допоміг своїй команді перемогти у США – відео геніальної передачі через півполя