УКР РУС

Директор меддепартаменту Шахтаря розповів про ситуацію з коронавірусом у таборі "гірників"

14 жовтня 2020 Читать на русском

Керівник департаменту медицини "помаранчево-чорних" Дмитро Скібінський пролив світло на перебіг COVID-19 у гравців донецької команди.

"На даний момент більшість гравців почуваються добре. Хвороба протікає безсимптомно, або з незначними симптомами.

Головний скаут Шахтаря назвав топ-3 країни для пошуку нових гравців "гірників"

Щодня медична служба моніторить стан футболістів. Ті, у кого є симптоми, отримують симптоматичне лікування згідно з протоколом Міністерства охорони здоров'я України. Безсимптомні разом з тренером з фізпідготовки і медичною службою приступили до індивідуальних тренувань.

Нових випадків на даний момент не виявлено. Наступний раунд тестування для всієї команди – 15 жовтня, а для гравців і персоналу, у яких попередньо виявили коронавірус, – 18 жовтня", – сказав Скібінський у коментарі Shakhtar News.

Нагадаємо, після матчу з Десною 4 жовтня Тарас Степаненко, Андрій Пятов та ще двоє співробітників персоналу "помаранчево-чорних" здали позитивний тест на COVID-19. Вся команда відразу пішла на самоізоляцію. Результати загального тестування 8 жовтня також виявилися невтішними – 9 гравців та 9 працівників захворіли на коронавірус.

Вже за три дні, 17 жовтня, команда Каштру в рамках 6-го туру чемпіонату України прийматиме Львів. Початок зустрічі о 17:00.

"Гравці Динамо зробили цей матч": Шевченко пробачений, екс-зірка України із шампанським, Іспанію знищують за піжонство