УКР РУС

Динамо за всіма параметрами переважає Лугано, – Буряк

11 грудня 2019 Читать на русском

Колишній гравець та тренер Динамо Леонід Буряк поділився очікуваннями від заключного матчу Ліги Європи проти Лугано.

"Залишились два ключових матчі. Будується нова команда з новим тренерським штабом. Гра з Лугано – тестова для Динамо. Я вірю, що кияни виграють в цьому поєдинку. Можна сказати, буде гра сезону. Думаю, що найкращі шанси пройти до наступного етапу мають українці та Копенгаген, але все вирішиться в останньому турі.

Динамо – Лугано: прогноз на матч Ліги Європи

Козири Динамо? Це домашня гра, у Динамо буде підтримка вболівальників. Але є багато футболістів, які в цьому матчі не зіграють – це проблема. Але і шанс для інших футболістів себе проявити. Лугано цілком по зубах київському Динамо.

Кияни можуть перемогти за рахунок швидкісних дій, підбору гравців, які можуть вирішити результат поєдинку. Якщо не вдаватися у футбольні тонкощі, то Динамо за всіма параметрами переважає Лугано.

Динамо – Лугано: УЄФА призначив азербайджанську бригаду арбітрів на матч Ліги Європи

Суперник "біло-синіх" – це дисциплінована, хороша і організована команда, яка мало пропускає, якщо і програє, то мінімально. Але Динамо – фаворит у протистоянні. Але поки тільки на папері, це потрібно втілити в реальність", – зазначив Буряк в коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, Динамо точно зможе вийти до плей-офф Ліги Європи лише у випадку перемоги над Лугано, матч відбудеться 12 грудня о 19:55.

Шанси Динамо на плей-офф Ліги Європи 2019/20 більші, ніж можна було уявити – всі розклади на 6-й тур