УКР РУС

Динамо потрапило в компанію Ювентуса та Реала, або Як вбивали Колос – ''футбольна мафія'' в реакції соцмереж

23 червня 2020 Читать на русском

Матч Динамо – Колос перетворився на театр одного актора. Футболісти, експерти та звичайні юзери соцмереж обурюються через ганебне суддівство.

Київське Динамо обіграло Колос в скандальному матчі УПЛ. Сергій Бойко призначив чотири пенальті після тривалих консультацій з VAR. Рішення арбітра викликали шалений резонанс, адже навіть відеоповтори не давали чіткої картини, зрештою Вербічу довелось особисто вмовляти рефері помилувати команду з Ковалівки – не допомогло. Шоковані соцмережі називають суддівство на Олімпійському катастрофою і просять покарати творців пенальті-шоу.

"Браво, федерація": гравці Зорі пригадали Луческу за мотивами матчу Динамо – Колос

Журналіст і коментатор MEGOGO Роман Бебех вважає, що відповідальність за провальний арбітраж Бойка мають нести італійські куратори – Колліна та Лучі.

Скаут Алекс Великих коротко резюмував побачене на НСК Олімпійський: "Жах".

Головний редактор журналу Футбол Артем Франков іронічно відносить Динамо до компанії Ювентуса та Реала, які регулярно потрапляють в суддівські скандали.

Євген Левченко вражений благородністю Вербіча, який просив рефері не призначати пенальті у ворота Колоса. "Хто там скаржився, що чемпіонат України нудний? Динамо – Колос – 4 пенальті протягом 40 хвилин! Ось так", – пише екс-хавбек збірної України.

Журналіст Руслан Свірін пригадує "руку бога" на ЧС-1986, мовляв зараз арбітрам важче приймати рішення через наявність VAR. "От що трапляється, коли клас команд рівний (чи то мені здається?), і усе це під акомпанемент зливи".

Блогер "Футбол 24" Сергій Тищенко розповідає про провал молодих гравців Динамо – Попова, Миколенка, Русина та Цітаішвілі. Натомість Циганков і Шепелєв зіграли "дуже слабо".

Журналіст Іван Вербицький порівнює VAR з одностатевими шлюбами. Символізм Бойка у цій історії залишаємо без коментарів...

Головний редактор офіційного сайту Динамо Кирило Крижановський однією картинкою ілюструє роботу VAR в Україні.

Блогер Олександр Ольшанецький вважає, що Бойко грубо помилився лише одного разу, коли не призначив пенальті за фол на Цітаішвілі: "Все інше – по ділу".

Експерт телеканалів "Футбол" Михайло Метревелі не може отямитись: "Що це було".

Український захисник Краковії Олексій Дитятьєв регоче з пенальті-шоу в Києві: "Навіть нічого сказати. Майстри".

Одіозний агент Олександр Панков кричить про вбивство Колоса арбітрами: "Звільніть цього клоуна".

Пересічні юзери соцмереж обурюються через "футбольний сором".

"У що вони перетворили той ВАР, суддівство, взагалі український футбол???? МАФІЯ".

Бойка відправляють в Другу лігу: "І це арбітр ФІФА. Сором".

Коротка хронологія матчу Динамо – Колос...

Динамо – Колос: VAR'яти шоу в УПЛ – 3 очки, за які соромно навіть переможцям, злива пенальті та сумнівне вилучення