УКР РУС

Динамо – Брюгге – 3:3 – відео голів та огляд матчу

13 серпня 2019 Читать на русском

Динамо зіграло внічию з Брюгге в матчі-відповіді 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів 2019/20 та вилетіло з турніру. Дивіться відео голів та огляд поєдинку на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Динамо Київ – Брюгге на "Футбол 24", стартував о 20:30 за київським часом. У першій зустрічі в Бельгії господарі перемогли 1:0, відтак киянам потрібно було забивати 2 голи і не пропустити жодного, аби пройти у плей-офф кваліфікації ЛЧ 2019/20.

Динамо звело матч з Брюгге до феєричної нічиєї і вилетіло з Ліги чемпіонів

Кияни вдало розпочали та забили вже на 5-й хвилині. Андрієвський перевів на фланг на Вербіча, той запустив у прорив Миколенка. Віталій прострілив на Буяльського, який ударом в дотик відкрив рахунок. Наприкінці першого тайму Брюгге відігрався – Сімон Делі виграв верхову боротьбу після подачі кутового та ударом головою зрівняв рахунок.

На 50-й хвилині Динамо не без долі везіння вийшло вперед. Вербіч пробив у стійку, а Шепелєв на добиванні опинився саме там, де потрібно. А от у кінцівці матчу розпочалися справжні гойдалки: спочатку бельгійці зрівняли рахунок, а потім вразили власні ворота, подарувавши киянам надію.

І все ж останнє слово залишилося за Брюгге. 3:3 – Динамо припинило боротьбу в Лізі чемпіонів, не зумівши пройти вже першого суперника.

Динамо – Брюгге: онлайн-трансляція матчу-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів – як це було