УКР РУС

Динамо – Лудогорець: онлайн-відеотрансляція спарингу киян з болгарським грандом

30 січня 2021 Читать на русском

Київське Динамо зустрічається з чемпіоном Болгарії Лудогорцем у дебютному спарингу на турецьких зборах. Стартові склади та онлайн-відеотрансляція гри – в цій новині на "Футбол 24".

Товариські матчі
завершено
-

Матч Динамо – Лудогорець стартує о 16:15 за київським часом. Це перший контрольний поєдинок для підопічних Луческу на зимовому зборі в Туреччині. Раніше кияни провели три спаринги в ОАЕ: поступились Легії (0:2), перемогли солігорський Шахтар (2:0) і доволі несподівано розписали мир зі скромною збірною Йорданії (0:0).

Клейтон пропустить збори Динамо через травму

Лудогорець – справжній "монополіст" болгарського футболу. "Орли" виграли 9 чемпіонських титулів поспіль, регулярно виступають у єврокубках. Щоправда, поточний розіграш ЛЄ команда з Разгарда завершила вкрай невдало, не набравши жодного очка у групі з ЛАСКом, Антверпеном і Тоттенхемом. Нещодавно на посаду головного тренера призначили "литовсько Моурінью" – Вальдаса Дамбраускаса, який ніколи не грав у футбол на професійному рівні. До слова, наставник Зорі Віктор скрипник також перебував у шорт-листі Лудогорця. Трансферна вартість болгарського гранда оцінюється у 32 млн євро, більшість легіонерів – бразильці (п'ятеро).

Стартовий склад Динамо: Бущан, Кендзьора, Забарний, Миколенко, Попов, Сидорчук, Буяльський, Шапаренко, Де Пена, Бєсєдін, Жерсон

Запасні: Бойко, Нещерет, Сирота, Сідклей, Шабанов, Вікентій Волошин, Шепелєв, Дуелунд, Караваєв, Лєднєв, Ванат, Супряга, Назар Волошин

Динамо – Лудогорець: дивитися матч онлайн – відеотрансляція 30 січня 2021

Луческу будує нове Динамо: Миколенко у півзахисті, провал чемпіона світу триває – 5 вирішальних матчів перед Брюгге