УКР РУС

Динамо – Баварія: післяматчева прес-конференція Мірчі Луческу – про перший гол в ЛЧ, помилку арбітрів та великий позитив

23 листопада 2021 Читать на русском

Керманич київського Динамо Мірча Луческу поспілкувався з журналістами після поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти мюнхенської Баварії (1:2).

"Перший гол у Лізі чемпіонів міг прийти ще в двох матчах з Барселоною чи проти Бенфіки. Це були рівні ігри, де мали забивати. Хіба в Мюнхені після злощасного пенальті було не до цього. У цій грі я просив хлопців вийти з таким настроєм, такою самовіддачею, щоб могли покинути поле з високо піднятими головами.

Динамо – Баварія – 1:2 – відео голів та огляд матчу

Не думаю, що сьогодні поле комусь заважало. Ми – професіонали, повинні грати в будь-яку погоду. Сьогодні зустрілися із суперником, який довго домінує в чемпіонаті Німеччини та в єврокубках. Не вважаю, що поле комусь сьогодні заважало.

У Мюнхені ми грали добре до пенальті, загалом у першому таймі, добре вибігали в контратаки. Команди рівня Баварії не прощають помилок, яку тоді зробив Андрієвський зі спробою перейти центр поля. Я відсік пропущені голи, взяв усе хороше до сьогоднішньої гри.

Динамо – Баварія: післяматчева прес-конференція Нагельсманна – вибрик Нойєра, ризик зриву гри і враження від Циганкова

Діяли набагато сміливіше, ніж в Мюнхені. Та й грали загалом набагато краще. Великий плюс, позитив від цих ігор – зростання команди, гравці почали впевненіше діяти, сміливіше. Бачимо прогрес, грали на рівних з Бенфікою і Барселоною, тепер із Баварією. До того ж інші команди ще й програли Баварії з більшою різницею.

На Буяльському був контакт, це пенальті. Європейські гранди завжди мали особливе ставлення від арбітрів. Я знав про це. Сьогодні це підтвердилося" – резюмував Луческу.

Динамо ледь не створило подвиг у матчі ЛЧ проти Баварії – прекрасний другий тайм міг перевернути все