УКР РУС

"Дихається легше, коли він у формі": Анчелотті – про козир Реала не лише в матчі з Шерифом

25 листопада 2021 Читать на русском

Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті прокоментував перемогу над Шерифом Юрія Вернидуба, згадавши про Тоні Крооса, Девіда Алабу і Каземіро.

"Ми на правильному шляху. Мені подобається, як ми граємо. Команда у хорошій формі: всі фізично підготовлені. Важливо фінішувати на першому місці, ми будемо прагнути закінчити груповий етап так само, як його почали.

"Будь-який тренер мріє про серйозніший клуб і я – не виняток": Вернидуб зробив заяву після поразки Шерифа Реалу

Ми зняли Алабу з гри, тому що він вивихнув суглоб, але не думаю, що це створить якусь серйозну проблему. Впевнені, що він буде готовий до найближчих ігор. Кроос? Якщо він у формі, мені легше дихається.

Заміна Каземіро? Він нагадав мені, що до дискваліфікації йому залишилося отримати одну жовтау картку. Він не хотів пропускати вирішальний матч проти Інтера, тому ми його зняли", – цитує Анчелотті офіційний сайт УЄФА.

"Вершкові" звитягою над Шерифом забезпечили собі плей-офф Ліги чемпіонів. Своєрідним героєм зустрічі став Тоні Кроос, який відзначився красивим голом – Реал не програв ще жодного матчу (23 перемоги та 1 нічия), коли забивав німець.

Вернидуб програв утретє поспіль, Реал у плей-офф ЛЧ, страхітливий привид Еріксена над Тирасполем