УКР РУС

Дерліс Гонсалес вирішив залишитись в Сантосі через зміну тренера

1 січня 2020 Читать на русском

Форвард збірної Парагваю Дерліс Гонсалес спробує вразити своєю грою нового наставника бразильського Сантоса.

Парагвайський нападник київського Динамо Дерліс Гонсалес, який на правах оренди виступає за бразильський Сантос, залишиться у своєму поточному клубі, повідомляє видання A Tribuna.

Динамо розраховує отримати солідну суму за 50 відсотків прав на Дерліса

Термін оренди спливає влітку, тож 25-річний форвард прийняв рішення поки не шукати кращої долі, а спробувати зарекомендувати себе перед майбутнім наставником команди. З тепер вже колишнім головним тренером Сантоса Хорхе Сампаолі, який нещодавно покинув клуб за власним бажанням, у Дерліса стосунки не склались, тож парагваєць сподівається, що з приходом нового коуча у нього з’являться шанси заграти у команді.

Сампаолі покинув Сантос Дерліса Гонсалеса після тріумфу над чемпіоном

"Колишній тренер сказав нам, що не розраховує на Гонсалеса. Тому ми і шукали інші варіанти, вели переговори з Олімпією (Парагвай – прим.). Але Динамо не хотіло позичати гравця іншому клубу. Дерліс вирушить до Бразилії 7 січня, і буде відпрацьовувати свій шестимісячний контракт з Сантосом, а також у нього ще є дворічна угоду з Динамо", – сказав батько футболіста Пабло Гонсалес.

Нагадаємо, угода Дерліса з Динамо розрахована до літа 2020 року – з 2018-го він на правах оренди виступає за бразильський Сантос. У Динамо він перейшов влітку 2015 року зі швейцарського Базеля за 9,4 млн євро.

Скандальний фінал Бразілейрао: "динамівець" відправляє "дніпрянина" в пекло, знищений стадіон і чемпіонська провокація