УКР РУС

Депая не пускають на матчі збірної Нідерландів – зірка Ліона благає Макрона та УЄФА змилуватися

20 березня 2021 Читать на русском

Вінгер Ліона та збірної Нідерландів Мемфіс Депай може не допомогти своїй національній команді у найближчих матчах відбору до ЧС-2022.

Влада Франції заборонила професіональним гравцям покидати межі країни через нову хвилю поширення COVID-19. Це пояснюється зобов'язанням пройти двотижневий карантин після повернення. Втім, це правило не стосується гравців збірної Франції, що викликало незадоволення у Мемфіса Депая.

Реал може перехопити трансферну ціль Барселони

"Уряд Франції, можу я приєднатися до збірної Нідерландів в понеділок? Це було б справедливо, оскільки ви робите виняток для збірної Франції, яка теж подорожує Європою, щоб брати участь в матчах", – написав Депай у твіттері, позначивши УЄФА та президента Франції Еммануеля Макрона.

До слова, Мемфіс провів 30 поєдинків цього сезону у складі Ліона, відзначившись 15 голами та 9 асистами. Додамо, що Нідерланди протистоятимуть збірним Туреччини (24 березня), Латвії (27 березня) і Гібралтара (30 березня).

Похід Манчестерів за Кубком Англії, чергове дербі Лондона за єврокубки, іспити Реалом і Барселоною: топ-7 матчів вікенду