УКР РУС

Денисов закликав Суркіса навести порядок на фанатських секторах Динамо

11 листопада 2019 Читать на русском

Відомий телеведучий Олександр Денисов звернувся до президента Динамо Ігоря Суркіса після вчорашніх скандальних подій у центральному матчі 14-го туру УПЛ.

"Ігорю Михайловичу, підтримайте український футбол і розберіться з цією проблемою. Крім вас, порядок в цих секторах ніхто не зможе навести. Ніхто не зможе зробити так, щоб це припинилося. Від вас залежить якщо не все, то дуже велика частина того, щоб це зупинити.

Шахтар – Динамо: відео скандального епізоду за участю Тайсона, який постраждав від проявів расизму

Це в цілому імідж і репутація, як ваша особисто, на європейській арені, так і клубу Динамо і всього українського футболу. Завтра ці кадри облетять весь футбольний світ: і Європу, і Південну Америку, і всюди буде фігурувати гостьовий сектор Динамо. Навіщо це треба?

Тайсон – про скандал у матчі з Динамо: Мої сльози були від обурення – у футболі має бути більше поваги

З цим треба покінчити раз і назавжди, тим більше, прецедентів була маса. Ставмо крапку в цій історії. Я думаю, всі підтримають і Тайсона, і гравців Динамо, які вчинили гідно і просто молодці", – сказав Денисов в ефірі програми Великий футбол.

Нагадаємо, під час вчорашнього матчу Шахтар – Динамо з фанатського сектору киян лунали расистські вигуки на адресу Тайсона та інших темношкірих гравців Шахтаря. Арбітр Микола Балакін був змушений призупинити матч на декілька хвилин.

Шахтар – Динамо: 3 травми, вилучення, скандал – гравці ротації і збірної України вбивають чемпіонську інтригу УПЛ