УКР РУС

Чемпіони світу з "не соромно за поразку", або Печальне іспанське г**но – чому Рамос створив Україні серйозну проблему

15 листопада 2020 Читать на русском
Автор: Володимир Лесько

Збірна України поступилась в гостях Бундестім попри добротний футбол і декілька прекрасних гольових нагод. Нам знову не пощастило, але гра команди продовжує усім зігрівати душу.

У всьому винен Серхіо Рамос! Так, саме капітана збірної Іспанії знищують українські інтернет-юзери після поразки у Лейпцигу. Перед матчем проти швейцарців легендарний захисник Реала видав божевільну серію із 25-ти реалізованих пенальті, але нашому прямому конкуренту за місце у дивізіоні А не забив з "позначки" двічі. Це антирекорд за понад сторічну історію "Червоної Фурії" і водночас величезний головний біль для команди Шевченка, яка в останньому турі битиметься не на життя, а на смерть. Арифметика проста – після поганого вечора Рамоса нам не варто поступатись. Хоча, є нюанси, наприклад, програвши з різницею в один м'яч і забивши 2+ голи, ми фінішуємо вище завдяки кращим показникам в особистих зустрічах.

Німеччина – Україна: нефартовий вечір відібрав спокій у Лізі націй, клас вирішує все, або Хто послабив удар коронавірусу

Ігор Циганик "звинувачує" якраз знаменитого іспанця у наших турнірних проблемах. Мабуть, сильно допекли йому сенсаційною перемогою у Києві...

Коментатор MEGOGO Вадим Скічко також хвилюється через нічию швейцарців, але при цьому відзначає чимало позитивних моментів.

Журналіст телеканалів "Футбол" Ігор Бурбас пояснив великий фарт Бундестім із трьома стійками – щастить сильнішим.

Його колега – коментатор Кирило Круторогов – не робить трагедії після поразки від "вищого за класом суперника", мовляв на таких матчах потрібно вчитися і прогресувати.

Екс-гравець збірної України, а нині експерт телеканалів "Футбол" Євген Левченко вважає нашу поразку справедливим підсумком матчу, проте йому не соромно за гру підопічних Шевченка.

Шеф-редактор Футбол 24 Олег Бабій виніс жорсткий вердикт Рамосу та Ко, а також "дорікнув" Зінченку. Про пошкодження хавбека стало відомо пізніше...

Журналіст Футбол 24 і Gazeta.ua Сергій Тищенко назвав ще одну жертву відсутності ігрової практики: "Вслід за Луніним привіз Зінченко".

Алекс Великих, наш скаут в Італії, дивується через Маліновського, який не пробиває по воротах декілька матчів поспіль.

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло розповідає про "п'ять сантиметрів фарту і абсолютно рівно гру".

Відомий тележурналіст Руслан Свірін погоджується на "автобус" у Швейцарії лише за однієї умови.

Легкий тролінг від коментатора Setanta Sports Ukraine Ігоря Бойка.

Насамкінець – порція "Брутального" гумору...

Швейцарія розписала нічию з Іспанією: історичний перформанс Рамоса, майстер-клас від Зоммера та тривога для України