УКР РУС

"Чекаємо інтриги": Буряк спрогнозував перспективи збірної України у відборі на Євро-2024

13 вересня 2023 Читать на русском

Екс-тренер "синьо-жовтих" Леонід Буряк прокоментував результат матчу з Італією (1:2) у боротьбі за вихід на чемпіонат Європи.

"Поєдинок з Англією забрав у наших футболістів багато сил. Часто так буває, що друга поспіль гра зі складним суперником гірша за попередню. Треба визнати – Італія мала перевагу і перемогла заслужено.

"Україна не обійде Італію": Сабо оголосив вирок команді Реброва

Італійці за майстерністю вищі за наших гравців. Плюс збірна Італії виступала вдома, та ще й після невдалого попереднього матчу.

Треба похвалити Забарного, Бущана і Ярмоленка. Зазначу, що заміни в нашій команді були невдалими. Ніхто з тих, хто вийшов під час гри, не посилив її. І якщо Буяльському та Ванату просто забракло часу, то Мудрик і Яремчук не змогли себе проявити. Взагалі зазначу, що нашій команді пора дорослішати, адже однієї нормальної контратаки за весь матч – замало. З Англією це пройшло, а ось з Італією – ні. Крім того, ми програли всі стандарти, а все, що виконували зі стандартів італійці, було небезпечно.

Помилка Судакова? Георгій – не гравець оборони. Тому обводити суперника, граючи в захисті, він не мав права. Це, звісно, груба помилка. Мене здивував такий пресинг італійців.

Остаточно все вирішиться тільки в матчі Україна – Італія. До цього, звісно, кожна команда ризикує десь втратити дорогоцінні бали. Ті ж італійці ще гратимуть з Англією... Тож чекаємо інтриги", – сказав Буряк у коментарі FootBoom.

Нагадаємо, збірна України після 5-ти турів йде у турнірній таблиці групи С третьою, набравши 7 очок. Стільки ж у Італії, однак у команди Спаллетті є гра в запасі.

"Мудрику треба щось міняти в собі": Ребров не мав плану Б, Юве не цікавиться Судаковим, нова Італія "виконала Динамо"