УКР РУС

"Будемо бухати та відпочивати", – Поворознюк про поразку від Шахтаря у фіналі Кубка України

16 травня 2019 Читать на русском

Президент петровського Інгульця Олександр Поворознюк ексцентрично прокоментував результат фінального матчу Кубка України проти донецького Шахтаря (0:4).

"Усе за***сь, хлопці. Хай хтось повторить те, що зробили ми. Чого хочеться? Швиденько доїхати додому. Тому що завтра в нас п'янка о першій. Боїмося напитися, щоби на Металіст не зібратися і нам неявку влупили.

Шахтар – Інгулець – 4:0 – відео голів та огляд матчу

Я казав і кажу: ми вже здійснили подвиг. Як і те, що ми або торбу отримаємо сьогодні, або виграємо в Шахтаря. Вийшло, що отримали торбу. Ми грали у футбол. Намагалися, але проти такої машини... Це те саме, що Запорожець проти Мерседеса.

Звісно, я задоволений командою. Головне, щоби на Металіст зібрались. Але враховуючи, що Металіст можемо й п'яними обіграти, завтра будемо бухати та відпочивати.

Шахтар зрівнявся з Динамо за кількістю трофеїв в новітній історії України

Знаєте, чому Інгулець потрапив у фінал? Тому що на кожну гру він виходить, як на останній і вирішальний бій. У нас може не виходити, але навіть у товариських матчах завдання виграти. Тому ми й досягнули свого. Все йде за планом. Єдине, що відміняється – цистерна шампанського, яке я замовляв на заводі. Тому що обіцяв, якщо виграємо, то заллю басейн і купатимусь. Усе решта – за планом, усе добре", – наводить слова Поворознюка Sport Arena.

Відзначимо, що Інгулець розгромно поступився Шахтарю (0:4) у фіналі Кубка України. За "гірників" забивали Тете (двічі), Мораєс і Соломон.

Шахтар – Інгулець: знаковий тріумф донеччан у Кубку України з майже "золотим дублем", класний футбол від Тете та Антоніо