УКР РУС

Бразилія переграла Єгипет і наблизилась до суперфіналу Олімпіади – найкращий бомбардир відзначився незвичним чином

31 липня 2021 Читать на русском

Бразилія здолала Єгипет (1:0) у чвертьфіналі Олімпійський ігор у Токіо. Рахунок і огляд матчу читайте на "Футбол 24".

Олімпіада 2020. Футбол, чоловіки, 1/4 фіналу

Бразилія – Єгипет – 1:0

Гол: Кунья, 37

Найкращий бомбардир ОІ 2020 Рішарлісон цього разу спробував себе в ролі асистента. Форварда Евертона зібрав біля себе дует єгиптян і віддав у центр. Кунья ідеально вклав м'яч у стіку. Бразильці спокійно виграли скромний за моментами перший тайм. "Селесао" лише двічі влучили у площину воріт, "фараони" не могли похвалитися і цим. По перерві той же Кунья мав подвоювати перевагу. Опорник Астон Вілли Дуглас Луїс показав, за що Манчестер Сіті колись купував його. Блискучий розрізний пас дивом не завершився взяттям воріт – воротар обличчям парирував удар нападника Герти.

Іспанія дотиснула Кот-д'Івуар та пробилася в 1/2 Олімпіади – історичний трилер з VAR і драмою захисників Барселони та МЮ

Кунья згодом ще й травмувався, зійшовши з поля на 54 хвилині. Його замінив Паулінью, який змарнував суперомомент авторства Дані Алвеса. Єгипет, який сенсаційно не пустив у плей-офф Аргентину, парочку разів потурбував Сантоса, але нічого такого – свої удари воротар фаворитів упевнено потягнув. Якісна атака, якій трохи забракло на стадії реалізації. Трохи магії, як-ось, еластіко Антоні, що прикрасило розмірений темп гри. Солідна оборона, яку практично не вдалося покусати.

У півфіналі Бразилію чекає Мексика, яка в останньому матчі громить Південну Корею (6:3). Далі ж у битві за золото "селесао" можуть зустрітися з Іспанією – станом на сьогодні це, мабуть, дві найкращі та найвидовищніші збірні турніру. Хоча мексиканці, звісно, готові посперечатися з останнім твердженням (14 забитих голів за 4 матчі на Олімпійських Іграх 2020).