УКР РУС

"Без Яремчука Бенфіка мала багато моментів, але не реалізовувала їх": Жезуш у захваті від українця

15 серпня 2021 Читать на русском

Головний тренер Бенфіки Жорже Жезуш позитивно відгукнувся про Романа Яремчука після феєричного матчу проти Аруки (2:0) в чемпіонаті Португалії.

"У цьому поєдинку він показав, що йому не треба багато можливостей, щоб забити. Команда без нього мала багато моментів, але не реалізовувала їх. Це добре, тому що показує, наскільки Роман легко може вразити ворота.

Яремчук оцінив свій перший гол за Бенфіку – топовий дебют українця у чемпіонаті Португалії

Він тренувався, тільки приєднався до команди, добре адаптовується. Під час перерви Яремчук сказав мені, що не надто втомився. Але я хотів поберегти його, тому що виглядав він важко, могли виникнути ризики. Те, як він тренується і грає, я добре взяв до уваги собі", – цитує Жезуша Mais Futebol.

Нагадаємо, зустріч проти Аруки стала для Романа дебютною у чемпіонаті Португалії. Українець з'явився з перших хвилин, заробив вилучення для кіпера суперників і оформив гол+пас. За це його було визнано найкращим гравцем матчу.

Вже 18 серпня Роман Яремчук може знову отримати шанс проявити себе – лісабонці зіграють проти ПСВ у першому поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів.

Яремчук оформив гол+асист і заробив вилучення для суперника – дебют мрії за Бенфіку, найвищі оцінки