УКР РУС

Береза – про відмову Чорноморця перенести гру зі СК Дніпро-1: "Мені здається, що фейр-плей має бути один для всіх"

29 жовтня 2022 Читать на русском

Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза не робить великої проблеми з ситуації навколо поєдинку 10-го туру Прем'єр-ліги.

Як відомо, дніпровський клуб двічі звертався до одеситів з проханням перенести поєдинок 10-го туру УПЛ, але отримав відмову. Відповідно, команда Олександра Кучера зіграє 3 матчі за 8 днів – СК Дніпро-1 вже обіграв Аполлон у Лізі конференцій (1:0), а після гри з Чорноморцем (30 жовтня) протистоятиме АЗ (3 листопада).

"Наш клуб не проти перенесення матчів": у Чорноморці відповіли на звинувачення СК Дніпро-1

"Фейр-плей чомусь усі сприймають по-різному. А мені здається, що він має бути один для всіх. Доводилось вже неодноразово чути, що Дніпру-1 роблять поблажки. Але я маю сумніви щодо цього. Ми двічі зверталися до Чорноморця з проханням про перенесення гри, але вони назустріч не пішли.

Так, у всіх є проблеми, і у Чорноморця турнірне становище зараз складне. Я все це розумію й із задоволенням би приїхав особисто попросити про перенесення гри, але зараз трохи зайнятий. Ну, нічого – кожна невдача (а у цьому випадку невдачею можна вважати те, що нас не захотіли почути) робить нас ще сильнішими. Значить, будемо битися на полі", – цитує Березу офіційний сайт СК Дніпро-1.

На цей момент підопічні Олександра Кучера лідирують в УПЛ, набравши 22 очки у 8-ми матчах. У Шахтаря 19 балів і гра в запасі.

Таблиця коефіцієнтів УЄФА: мінус 1 "завдяки" Динамо, успіхи Шахтаря і СК Дніпро-1 – найкращий тиждень для України