УКР РУС

Баварія хоче орендувати Бейла

17 червня 2019 Читать на русском

Атакувальний півзахисник Реала Гарет Бейл може продовжити кар'єру в Бундеслізі. У послугах валлійця зацікавлена Баварія – незмінний чемпіон Німеччини останніх років.

Баварія зацікавлена у підписанні Гарета Бейла. Чемпіон Німеччини готовий переманити 29-річного валлійця, який виступає у складі "бланкос" з 2013 року. Мова йде про оренду на один рік, повідомляє The Sun.

"Ворота Реала у надійних руках": Лунін з партнерами стали відкриттям ЧС-2019 U-20 – голкіпер вразив ще й уболівальників

При цьому про можливість передбачення в угоді опції викупу валлійця не повідомляється. Так само невідома позиція самого Бейла, який раніше заявляв про бажання залишитись в Мадриді.

До слова, за схожою схемою Баварія орендувала Хамеса Родрігеса, який провів у Мюнхені два сезони, але цього літа повернувся у Реал. У Бейлі наставник мюнхенців Ніко Ковач бачить заміну Франку Рібері або Ар'єну Роббену – обидва покинули Баварію на правах вільних агентів.

Контракт Бейла з Реалом чинний до літа 2022 року. В сезоні 2018/19 валлієць забив 14 голів та віддав 6 асистів у 42-х поєдинках. Раніше повідомлялось про інтерес до Бейла Інтера та Манчестер Юнайтед.

Навас створює проблеми для Луніна – Реал після підписання топ-новачків планує розпродаж