УКР РУС

Курйозний автогол голкіпера та дубль Мюллєра у відеоогляді матчу Баварія – Борусія Д – 4:2

1 квітня 2023 Читать на русском

Баварія зустрічалася з дортмундською Борусією в центральному матчі 26 туру Бундесліги. Дивіться відео голів і огляд матчу на "Футбол 24".

Напередодні зустрічі Баварії і Борусії Д в Бундеслізі виднілась інтрига, але після цього матчу вона, напевно, розтанула. Мюнхенці змінили під час міжнародної паузи тренера. Дебют Тухеля прийшовся на класичну дуель чемпіонату.

Баварія – Борусія: кіпер Дортмунда оформив автогол, пропустивши з чужої половини поля – відео курйозу

Зустріч для Борусії Д одразу почалась погано. Вже на 13 хвилині Кобель переправив м'яча у свої ворота. П'ять хвилин знадобилось Мюллєру, щоб подвоїти перевагу своєї команди. В середині першого тайму нападник Баварії оформив дубль. На початку другого тайму мюнхенці продовжили громити суперника. Борусія забила свій перший гол з пенальті, який вдало реалізував Джан. Крапку в матчі поставив Мален на 90 хвилині.

Наразі, Баварія посідає перше місце в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 55 очок. Підопічні Терзіча перебувають на другій сходинці з 53 балами.

Баварія за 10 хвилин знищила Борусію Д і закрила чемпіонське питання – гол яйцями та фатальний пас у ворота на 60 метрів