УКР РУС

Батько Аке помер після дебютного гола сина в Лізі чемпіонів

16 вересня 2021 Читать на русском

У сім'ї захисника Манчестер Сіті Натана Аке трапилось горе. Тато гравця відійшов у вічність просто під час матчу Ліги чемпіонів проти РБ Лейпциг (6:3).

"Останні кілька тижнів були найважчими у моєму житті. Мій батько дуже сильно хворів, вилікувати його було неможливо. Мене ж підтримували наречена, сім'я і друзі.

Зінченко постраждав від наступника Мессі у супершоу Ман Сіті в ЛЧ: Гвардіола і фанати підтримали, ЗМІ критикують

Вчора після складного періоду я забив свій дебютний м'яч у Лізі чемпіонів. А вже через кілька хвилин після цього мій батько мирно помер в оточенні брата і мами, які були поруч із ним. Можливо, так і мало статись.

Тато відчував гордість і щастя, дивлячись, як я граю. Знаю, що ти завжди зі мною. Ти назавжди будеш у моєму серці. Цей гол був для тебе, батьку", – зворушливо написав Аке у своєму Instagram.

Зауважимо, Натан перебрався у Манчестер Сіті минулої осені із Борнмута. У поточному сезоні 26-річний нідерландець провів три повні поєдинки, у яких відзначився одним забитим м'ячем.

Україна та Італія на межі прірви, Манчестерський фестиваль, непанацейні Мессі й Роналду – огляд 1-го туру Ліги чемпіонів