УКР РУС

Барселона знайшла заміну Куману – фаворит Лапорти з українським минулим крутить носом

17 вересня 2021 Читать на русском

Головний тренер Барселони Рональд Куман як ніколи близький до відставки. Керівництво каталонського клубу активно займається пошуком нового фахівця.

Куман має лише три матчі (Гранада, Кадіс і Леванте), аби довести власну профпридатність. Якщо Барса спіткнеться бодай у одному з них, 58-річний нідерландець, швидше за все, втратить посаду. Президент каталонців Жоан Лапорта вже зробив пропозицію Жорді Кройфу, інформує відомий іспанський інсайдер Тоні Хуанмарті.

Куман провів зустріч з Лапортою після розгромної поразки Барселони від Баварії

Син легендарного Йохана Кройфа повернувся на Камп Ноу минулого літа. Він працює разом Матеу Алемані та Рамоном Планесом над комплектацію складу. Однак братися за кризовий колектив не поспішає. Жорді, який свого часу пограв у донецькому Металурзі (2006-2008), вважає, що зміна тренера – не панацея у нинішній ситуації.

Зазначимо, що позиції Кумана сильно похитнулися після погрому від Баварії. Керівництву Барселони не сподобалася безвольна постава "кулес", мовляв, поступитися можна будь-кому, але ж не з такою грою. Попри шалений тиск окремих директорів Лапорти щодо негайної відставки тренера, президент дотримується "ультиматуму трьох матчів".

"Флорентіно ґвалтує Барселону": уся правда про трансфер Мессі в ПСЖ з сенсаційним винуватцем