УКР РУС

Барселона – Реал: Куман може отримати суворе покарання за слова про VAR

25 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер Барселони Рональд Куман дозволив собі критику VAR у центральному матчі 7-го туру Ла Ліги проти Реала.

Комітет Королівської іспанської футбольної федерації може відкрити справу проти нідерландського фахівця за слова про роботу арбітра та VAR.

Барселона – Реал – 1:3 – відео голів та огляд матчу

За інформацією sport.es, Куману загрожує дискваліфікація від 4 до 12 матчів та штраф від 601 до 3 005 евро. У дисциплінарному кодексі прописано, що покарання передбачено за заяви, в яких ставиться під сумнів чесність та неупередженість будь-якого члена групи арбітрів або органів іспанської футбольної федерації.

Покарати також можуть за заяви, які мають на увазі несхвалення діяльності члена будь-якої із згаданих груп, коли вони зроблені з неповагою або коли використовуються образливі, принизливі або нецензурні вирази.

Куман знайшов винуватця у поразці Барселони в його першому Ель Класіко

Раніше комітет Королівської іспанської футбольної федерації відкрив справу проти наставника Бетіса Мануеля Пеллегріні, який розкритикував роботу VAR. Цікаво, що це відбулось також після матчу проти мадридського Реала.

Зазначимо, що Реал здобув переконливу перемогу над Барселоною (3:1), а вирішальний гол забив Рамос із пенальті, який сам і заробив.

Барселона – Реал: Мадрид воскрес, неповноцінний повтор Шахтаря, Зідан висміює відставку, дух Роналду і шанс для Динамо