УКР РУС

Барселона – Ференцварош: Ребров оцінив дії своїх підопічних на полі іменитого гранда

21 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер угорського Ференцвароша Сергій Ребров спокійно відреагував на розгромну поразку від Барселони.

"На початку матчу, коли ми були ще свіжі, у нас було більше можливостей. Ми усвідомлено так розпочали, нарощували наступ, намагалися здивувати. Звичайно, у суперника виступають класні захисники, які через деякий час підготувалися до цього та відштовхнули нас назад.

Голи Мессі, Фаті та Харатіна у відеоогляді матчу Барселона – Ференцварош – 5:1

До того ж з Барселоною все одно грати в футбол дуже складно, адже вони чудово володіють м'ячем в атаці та сповнені несподіваних рішень. Поки у нас були сили, ми добре звужували територію, і був період, коли ми грали в футбол особливо добре. Але в міру того, як ми втомилися, ставало все важче не відставати.

Я був особливо задоволений першими 20-ма хвилинами, а після голу був короткий період нашої переваги. У цих матчах можна розвиватися, здобувати досвід, тим більше що Барселона – це дуже високий рівень. Щодо останніх 10 хвилин мені дуже шкода, можна було б уникнути такої різниці в рахунку. Окрім цього не було особливих проблем", – цитує Сергія Реброва офіційний сайт Ференцвароша.

Зауважимо, угорський клуб програв Барселоні (1:5). У наступному турі Ференцварош зіграє з Динамо, а Барселона – з Ювентусом.

Барселона разгромила Ференцварош: урок для Динамо, Зубков – другий після Мессі, класний Харатін і проблемні "кулес"