УКР РУС

Бандура попросив вибачення за дії у матчі з Шахтарем – голкіпер Руха влетів у Корнієнка та вилаявся на арбітрів

22 лютого 2021 Читать на русском

Воротар Руха Олександр Бандура зізнався, що шкодує про необдумані вчинки у поєдинку проти Шахтаря (0:2).

"Відверто кажучи, наприкінці матчу трапився неприємний епізод. Я вчора після цього ще довго не міг заснути. Не мав наміру зіграти грубо, а тим більше – завдати травми Віктору Корнієнку. Це аболютно ігровий епізод, в якому кожен хотів першим дістатись до м’яча. Тому хочу перепросити у футболіста.

"У вас очей немає, чи що, бл**ь! Безмозгле, бл**ь": голкіпер Руха вибухнув після вилучення у двобої з Шахтарем

Після вилучення я на емоціях наговорив багато зайвого бригаді арбітрів. Визнаю, що не мав рації. І хочу за це попросити вибачення у суддів (бригаду очолював Микола Балакін – прим.). У пориві емоцій кинув футболку, хочу перепросити у вболівальників і за це. Футбол без помилок неможливий. Дуже шкодую про свій вчинок.

На жаль, у наступному матчі (проти Колоса – прим.) я не зможу допомогти своїй команді, тому ще раз перепрошую у партнерів, тренерського штабу, керівництва і, звичайно, вболівальників Руха. Наша гра вселяє оптимізм, тому вірю, що скоро прийде і позитивний результат", – цитує Бандуру офіційний сайт клубу.

До слова, УАФ вже заявила, що відповідний комітет розгляне вищезгадані моменти на порушення Кодексу етики та чесної гри.

Шахтар з проблемами і пенальті обіграв передостанню команду УПЛ, наздогнавши Динамо