УКР РУС

РБ Лейпциг знищив Уніон, Айнтрахт здобув мінімальну перемогу над Хоффенхаймом: 1-й тур Бундесліги, матчі неділі

18 серпня 2019 Читать на русском

Завершились останні матчі дебютного туру нового сезону Бундесліги. Хоффенхайм зазнав виїзної поразки у Франкфурті (1:0), а РБ Лейпциг у Берліні катком проїхався по новачку Уніону (0:4).

Чемпіонат Німеччини 2019/20, 1-й тур

Айнтрахт – Хоффенхайм – 1:0

Голи: Хінтереґґер, 1

Уніон – РБ Лейпциг – 0:4

Голи: Хальстенберг, 16, Забітцер, 31, Вернер, 42, Нкунку, 69

Недільну програму відкривав поєдинок у Франкфурті, де місцевий Айнтрахт приймав Хоффенхайм. Рахунок у зустрічі було відкрито вже на 34-й секунді після розіграшу кутового: Костіч навісив з лівого флангу, а Хінтереґґер замкнув ударом з лівої – 1:0. Хоффенхайм наприкінці першого тайму також забив після корнера, який пострілом з краю штрафного завершив Гайгер, однак гол скасували через положення поза грою.

Борусія Д розпочала чемпіонат з побиття Аугсбурга, Шальке без Коно зіграв внічию з БМ: Бундесліга, 1 тур, матчі суботи

В другому таймі команди почергово володіли ініціативою та створили ряд непоганих моментів, однак загалом гостроти було мало. Вже к компенсований час Бельфоділ вирвався віч-на-віч та відправив м'яч у сітку, але гол Хоффенхайма знову було скасовано через офсайд. Зрештою, фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу Айнтрахта.

РБ Лейпциг під керівництвом нового тренера – Юліана Нагельсманна – розпочинав сезон виїздом на матч проти берлінського Уніона, який тільки-но піднявся в еліту. Дебют новачків виявився катастрофічним: вже на 16-й хвилині хавбек гостей Хальстенгберг отримав передачу від Забітцера, хитнув захисника та пробив з меж штрафного в дальній кут – 1:0.

Коутінью гратиме під культовим номером у Баварії – інформацію випадково оприлюднив технічний спонсор клубу

На 31-й автор голу та асистент помінялися місцями, оформивши красивий гол у дев'ятку, а наприкінці першого тайму справу до розгрому довів Вернер. Крім того, забивав Клостерманн, але взяття воріт скасували після перегляду відеоповтору. Зрештою, останній гол у зустрічі провів новачок "ротен буллен" Нкунку, який на дальній стійці замкнув скидку Забітцера ударом з кількох метрів у порожній кут – 0:4.

Баварія нарешті програє чемпіонство? Хто з молодих тренерів проб'ється в єврокубки? Головні інтриги Бундесліги-2019/20