УКР РУС

Борусія М обіграла Бохум, Аусбург неочікувано розгромив Штутгарт і перервав тривалу безвиграшну серію

31 жовтня 2021 Читать на русском

У неділю 10-й тур чемпіонату Німеччини продовжили два матчі. Звіт про них читайте на Футбол 24.

Німеччина, Бундесліга, 10-й тур

Аугсбург – Штутгарт – 4:1

Голи: Оксфорд, 30, Гаувелеув, 53, Нідерлехнер, 72, Фіннбогасон, 81 – Фюхріх, 7

Борусія М – Бохум – 2:1

Голи: Плеа, 12, Хофман, 40 – Блюм, 86

Хоффенхайм у рідних стінах легко переміг Герту

Пара аутсайдерів Бундесліги – Аусбург та Штутгарт – зійшлись у дуелі фактично за шість очок. Гості вийшли вперед вже на початку матчу – Крісу Фюхріху вдався удар з межі штрафного майданчика низом впритул до правої штанги. В середині тайму "фугери" відігрались: Різ Оксфорд головою переправи м'яч у сітку після навісу з кутового.

По перерві Аугсбург забив вдруге. І знову успіх господарям приніс постріл головою. В середині тайму після навісу зі стандарту підопічні Маркуса Вайнцирля фактично зняли питання щодо переможця – Нідерлехнер примудрився знайти шпарину між голкіпером і стійкою. Наприкінці матчу Фіннбогасон добив Штутгарт пострілом під ліву стійку.

Борусія М виявилась сильнішою за Бохум. Гладбах після нищівної перемоги над Баварією в Кубку Німеччини продовжили переможну серію. На 12 хвилині Плеа відкрив рахунок у зустрічі після передачі Скаллі, а під кінець першого тайму француз асистував Хофману. Бохум відіграв один м'яч зусиллями Блюма, але Борусія втримала переможний рахунок.

Таким чином, гладбахці набрали 14 очок та піднялись на 10 місце, Бохум з 10 пунктами залишився чотирнадцятим. Аугсбург завдяки перемозі над Штутгартом набрав 9 залікових балів та залишився шістнадцятим, а шваби розташувались на 13 позиції.

РБ Лейпциг у доданий час втратив перемогу над Айнтрахтом, Баварія розгромила Уніон, реабілітувавшись за виліт з Кубка