УКР РУС

Аугсбург здобув першу в історії домашню перемогу над Байєром – шанси "фармацевтів" на ЛЧ стали примарними

3 лютого 2023 Читать на русском

Аугсбург після дебютної перемоги над Байєром у першому колі здобув ще й першу домашню звитягу над Леверкузеном (1:0). Звіт читайте на "Футбол 24".

Перший тайм зустрічі завершився без забитих голів. На початку другого тайму Аугсбургу вдалося вирватись уперед зусиллями Беріші – Мергім замкнув подачу з кутового, забивши свій п'ятий гол у поточному чемпіонаті. Саме він і вирішив долю протистояння.

Кубок Німеччини: Канселу оформив асист у дебютному матчі за Баварію, у Лейпцигу запобігли трагедії

Господарі відсвяткували дебютну перемогу над Байєром у рідних стінах. Взагалі, це лише друга їхня перемога над "фармацевтами", а першу вони святкували у серпні в поточному сезоні. Мегрім Беріша, своєю чергою, став залученим до кожного з шести останніх домашніх голів Аугсбурга – це рекордна серія клубу за всю історію виступів у Бундеслізі. Баєйр же зазнав другої поразки поспіль.

Таким чином, Аугсбург набрав 21 очко, піднявшись на тринадцяту позицію й відірвавшись від зони перехідних матчів на п'ять пунктів. Байєр з 24 заліковими балами поки що тримається дев'ятим, однак по ходу туру команда ризикує опуститись за межі першої десятки. До зони ЛЧ не вистачає вже десяти очок, що з великою ймовірністю ставить хрест на амбіціях "фармацевтів" прорватись у даний турнір.

Лихоманка для Мудрика, Забарний має пригадати 2020-й, топ-3 Циганкова, поки Іспанія спить – АПЛ порвала зимовий ринок