УКР РУС

Аугсбург у скандальному матчі втримав перемогу над Вердером – фанати бременців ледь не побили голкіпера суперника

9 вересня 2022 Читать на русском

Вердер у матчі-відкритті 6-го туру німецької Бундесліги зазнав прикрої поразки від Аугсбурга (0:1). Звіт читайте на "Футбол 24".

Програму 6-го туру Бундесліги відкривав поєдинок у Бремені між Вердером і Аугсбургом. Гості на старті сезону зуміли прибити Байєр, однак усі інші матчі програли, в той час як "музики" в разі перемоги порівнялись би за очками з представниками топ-4 – нехай і тимчасово. Фаворит у цьому протистоянні був очевидним.

Яремчук міг перейти в топ-клуб Німеччини – ЗМІ розкрив подробиці

Перший тайм виявився невдалим для бременців. На 29-й хвилині через травму їм довелося замінити голкіпера (замість Павленки вийшов Цеттерер), а гол Фюлькруга після подачі зі стандарту на 31-й скасували через офсайд. Ближче перерви Вердер міг ще й випадковий гол пропустити внаслідок удару головою у виконанні Деміровіча – м'яч полетів у небо й ледь не впав за комірець воротарю.

Перший тайм виявився рівним. Другий був таким же, однак Аугсбург виглядав трішки гостріше за бременців – хоча на вдвічі вищий показник очікуваних голів команда точно не награла. Тим не менш, гості мали два гольових моменти, відкривши рахунок на 63-й хвилині. Героєм став Деміровіч, який зіграв на випередження й замкнув простріл Беріши з правого флангу вздовж лінії воротарського. 0:1!

На 76-й хвилині Беріша міг додати до асисту гол, опинившись прямо перед Цеттерером і перекинувши його, однак м'яч влучив у поперечку. Вердер огризнувся шикарною атакою з виходом Ніколо Шмідта віч-на-віч – втім, Гікєвіч врятував Аугсбург.

Загалом, в останні 20 хвилин, після переходу на схему в три нападники, "музики" виглядали активніше. Бракувало тільки завершення, однак у компенсований час господарі добилися свого, заробивши пенальті (м'яч випадково влучив у руку Бауеру). Дукш з "позначки" вистрілив у лівий кут – і не забив! Гікєвіч парирував, після чого став щось показувати вболівальникам Вердера.

Це ледь не спровокувало катастрофу. Фанати бременців почали вистрибувати з трибун в напрямі до воріт Гікєвіча, дивом не прорвавшись на поле. Втім, врятувати від поразки ці дії вже не могли. Аугсбург б'є Вердер!

Звички Абрамовича нікуди не зникли, МЮ став "спонсором", лише 2 клуби кинули виклик АПЛ – топ-10 трансферів літа