УКР РУС

Атлетіко – Ліверпуль: Сімеоне розсипався у компліментах Клоппу, але пообіцяв бій мерсисайдцям

17 лютого 2020 Читать на русском

Головний тренер мадридського Атлетіко Дієго Сімеоне поділився своїми міркуваннями перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти англійського Ліверпуля.

"Як ви знаєте, ми рухаємося від матчу до матчу. Вирішуємо проблеми поступово. Ми зіграємо з неймовірною командою, відмінно підготовленою неординарним тренером. Вони можуть грати як на контратаках, так і в позиційний футбол, чудові у верховій боротьбі.

"Я поліцейський із дитсадка в порівнянні з ним", – Клопп кумедно відреагував на паралель із Сімеоне

Після відходу Коутінью здавалося, що розвалиться, але вона стала тільки кращою! Це багато говорить про те, яку команду вони створили. Не сумніваюсь, що цей Ліверпуль увійде в історію великою командою. Ліверпуль не схожий на ті клуби, якими ми захоплювались у минулому. Це інтенсивна та гнучка команда.

Атлетіко – Ліверпуль: прогноз на матч плей-офф Ліги чемпіонів

Критика необхідна, вона завжди допомагає нам прогресувати. Зараз нам випало битися з дуже сильним опонентом. Стадіон буде люто нас підтримувати, але те ж саме забезпечене і Ліверпулю у матчі-відповіді на Енфілді. Так, уболівальники нам допоможуть, але важливе лише те, що станеться на полі. Після того, як пролунає стартовий свисток, трапитися може абсолютно все. Але всередині команди я бачу оптимізм і бажання проявити себе", – цитує Сімеоне офіційний сайт УЄФА.

Відзначимо, що поєдинок Атлетіко – Ліверпуль відбудеться у вівторок, 18 лютого, на Ванда Метрополітано. Початок поєдинку о 22:00.

Барса впоралася з антагоністом, Фонсека програв Маліновському битву за ЛЧ, бомбезний Лаціо, клоунада ПСЖ – огляд вікенду